Borlänge kommuns logotyp
  • Bassänger, äventyrsbad och gruppträning hålls stängt för allmänheten tillsvidare, enligt nationella myndigheters rekommendationer och restriktioner.
    Simhallarna hålls öppna för skolverksamhet, FAR, yrkesmässigt användande, samt föreningsverksamhet för barn och ungdomar födda -02 eller senare, enligt rekommendationer. Actic gym håller öppet.

Minisim

Under rådande omständigheter har vi valt att pausa alla kurser.

Minisim är simskola för de yngre barnen där vi på ett inspirerande och lekfullt sätt lägger grunden för simning i mag- och ryggläge.

I Minisim fortsätter vi att utveckla vattenvana och vattensäkerhet. De som har gått minst steg 1-4 av babysim samt har en god vattenvana får anmäla sig till Minisim.

Vi har undervisningen i Multibassängen, där vi har 33 grader varmt vatten och möjligheten till både djupt och grunt vatten finns.

Under periodens gång kommer ni att ha möjlighet att träna på egen hand på söndagar då barnet och en förälder har fri entré till Aqua Nova.

Trivselregler

Rent vatten är viktigt att bibehålla. Blöjbarn ska ha babybadbyxor som sitter tight runt mage och lår, i rätt storlek och anpassade för bassängbad. Detta finns att köpa i receptionen . Det är också viktigt att tvätta sig innan bassängbad, både hår och kropp.

Barn som går själva rekommenderas halksockor. All vistelse i anläggningen sker på eget ansvar.

 

Vid frågor: simskola@maserhallen.se

 

 

  • Ingen giltig användare vald.