Dela sidan på sociala medier

Aqua Nova Äventyrsbad

I anslutning till Maserhallen hittar du Aqua Nova, kanske Sveriges häftigaste upplevelsebad.

Här hittar du tre absolut fantastiska rutschkanor som passar alla smaker, en vildfors, vågbassäng och en utebassäng med virvelström och massagebubbelbänk.
Här finns också en stor underbar varmpool med bubblor och en utmanande klättervägg.
Utebassängen är ej öppen vid oväder såsom kraftig vind, åska, eller -10 grader eller kallare.
 
För de allra minsta barnen finns ett fantastiskt område där de kan leka med pirater i piratskepp. Här är vattnet bara 28 cm djupt med små rutschkanor, sköldpaddor, fiskar mm.

 

Vi vill att de allra minsta barnen har en babysimbyxa på sig i vattnet. Byxa finns att köpa vid receptionen om man inte redan har någon. Det är mycket viktigt att byxan har resår runt ben och midja, skulle det ske en "olycka" så stannar det i byxan. Badblöjor (engångsmodell) är inte att rekommendera då de brukar ha dålig passform vilket kan orsaka läckage. Skulle det läcka ut i vattnet så är vi tvungna att stänga av bassängen i flera timmar.

 
I omklädningsrummet behöver du ett eget hänglås till skåpet.
Ta med ett eget eller köp hos oss.
Åldersgräns
Barn under 12 år och ej simkunnig är välkommen i sällskap med betalande vuxen som är simkunnig, ombytt och tar ansvar för barnet/barnen (vuxen=18 år) 

Våra fantastiska rutschkanor

3G (Turbon)

 
3 G Turbon ger dig fart och fläkt som du sent ska glömma. Den är 80 meter lång och har svart svårighetsgrad, d v s här går det undan. 
3G Turbo: Längd minst 120 cm.

Black Hole

  
Black Hole ger dig en spännande och annorlunda färd. Den är 100 meter lång och du åker i totalt mörker med undantag av lite små ljuseffekter.
Black Hole: Längd minst 120 cm

Magic Eye

 
Magic Eye är alla familjers favorit, ta med familjen eller kompisarna på en ring och sedan kan du skratta hela vägen ner. Den är 130 meter lång och 2,5 meter bred. Du kan välja mellan enkel- eller dubbelringat eller åka helt utan.
Magic Eye: Längd minst 120 cm eller ingen begränsning i vuxens sällskap.

Paketbokning av Aqua Nova (för företag, föreningar och skolklasser går det bra att boka hela året runt!) ring 0243-744 46 eller maila.