Dela sidan på sociala medier

Anmälan och bokningsinformation

Boknings- och betalningsinformation
Du bokar simkursen via länken nedan. För bokningarna använder vi oss av Actors kassasystem, som även hanterar online-bokningar. I andra bokningssteget blir du ombedd att skapa ett gratis konto hos webbiljett.se. Tänk på att avgift för simskolan betalas i samband med anmälan och att betalning sker med kontokort.

Anmälan till nästa kurstillfälle

Vid frågor: 
Maila simskola@maserhallen.se 
eller ring Maserhallens reception 0243-745 51

Info för babysimmare: Då det är färre tillfällen denna omgång kommer det finnas möjlighet för er att fritt besöka vår övningsbassäng torsdagar kl.10-12:30 för egen träning. Ni kommer även ha tillgång till de material vi använder oss av under babysimen.
Info simskolan: Då det är färre tillfällen denna omgång så finns möjligheten för er att själv träna med era barn. Under simskoleperioden badar alla simskoledeltagare gratis (gäller simhall/äventyrsbad).
Ni föräldrar har möjlighet att köpa ett rabatterat klippkort bad/gruppträning 12 ggr för 800kr
eller 10 klipps motionssimskort för 585:-

Kursavgift & anmälan:

  • Vi öppnar upp anmälan v. 39 den 25/9
  • Kursavgift: 1050 kr betalas vid anmälningstillfället.
    (Admin.avgift tillkommer med 40 kr)
  • Denna period kör vi 7 lektioner.
  • Vid första kurstillfället tar vi en depositionsavgift på 50 kr för entrébandet som återbetalas under förutsättning att bandet lämnas tillbaka vid kursavslut.

Anmälan är bindande men du har 14 dagars ångerrätt innan kursstart. 
Eventuell avbokning ska göras skriftligen till simskola@maserhallen.se . Observera att 200:- av kursavgiften är en anmälningsavgift och återbetalas inte vid ev avbokning. Närmare kursstart än 14 dagar är anmälan bindande, oavsett när bokningen gjordes. Vid sjukdom/frånvaro återbetalas inte kursavgiften.

Återbad
Återbadsmöjligheter ges endast om vi måste ställa in en grupp pga ”fekalieincident”. Då måste bassängen stängas och chockkloreras för att säkerställa vattenkvaliteten igen.

Trevnadsregler
Rent vatten är viktigt att bibehålla. Blöjbarn ska ha babybadbyxor som sitter tight, i rätt storlek, anpassade för bassängbad. Detta finns att köpa i receptionen (160 kr). Det är viktigt att tvätta sig innan bassängbad.

Barn som går själva rekommenderas halksockor. All vistelse i anläggningen sker på eget ansvar.