Dela sidan på sociala medier

Anmälan och bokningsinformation

Boknings- och betalningsinformation
Du bokar simkursen via länken nedan. För bokningarna använder vi oss av Actors kassasystem, som även hanterar online-bokningar. I andra bokningssteget blir du ombedd att skapa ett gratis konto hos webbiljett.se. Tänk på att avgift för simskolan betalas i samband med anmälan och att betalning sker med kontokort.

Boka här

Vid frågor om simskolan maila simskola@maserhallen.se 
eller ring reception 0243-745 51

Info för babysimmare: Ni kan fritt besöka vår övningsbassäng på söndagar kl.09-10.30 under kursen gång. Ni kommer då ha tillgång till de material vi använder oss av under babysimmet.


Info simskolan: Under simskoleperioden badar alla simskoledeltagare gratis (gäller simhall/äventyrsbad). Föräldrar betalar vanlig entréavgift.

Kursavgift & anmälan:

  • Anmälan öppnar endast för babysim vecka 13, måndag den 25/3-2019, som sedan startar vecka 15.
  • Kursavgift: 1150 kr betalas vid anmälningstillfället. (Admin.avgift tillkommer med 45 kr)
  • Perioden består av 7 lektioner.
  • Vid första kurstillfället tar vi en depositionsavgift på 50 kr för entrébandet som återbetalas under förutsättning att bandet lämnas tillbaka vid kursavslut.

Anmälan är bindande. 
Eventuell avbokning ska göras skriftligen till simskola@maserhallen.se . Observera att 200:- av kursavgiften är en anmälningsavgift och återbetalas inte vid ev avbokning. Vid sjukdom/frånvaro återbetalas inte kursavgiften.

Återbad
Återbadsmöjligheter ges endast om vi måste ställa in en grupp pga ”fekalieincident”. Då måste bassängen stängas och chockkloreras för att säkerställa vattenkvaliteten igen.

Trevnadsregler
Rent vatten är viktigt att bibehålla. Blöjbarn ska ha babybadbyxor som sitter tight, i rätt storlek, anpassade för bassängbad. Detta finns att köpa i receptionen (179 kr). Det är viktigt att tvätta sig innan bassängbad.

Barn som går själva rekommenderas halksockor. All vistelse i anläggningen sker på eget ansvar.