Dela sidan på sociala medier

Anmälan & Bokningsinfo

Ny anmälan till babysim, minisim och simskolor öppnar den 23 september.

Boknings- och betalningsinformation
Du bokar simkursen via länken nedan. För bokningarna använder vi oss av Actors kassasystem, som även hanterar online-bokningar. I andra bokningssteget blir du ombedd att skapa ett gratis konto hos webbiljett.se. Tänk på att avgift för kurserna betalas i samband med anmälan och att betalning sker med kontokort.

Boka här

Vid frågor om simskolan maila simskola@maserhallen.se 
eller ring reception 0243-745 51

Kursavgift & anmälan:

  • Ny anmälan till babysim, minisim och simskolor öppnar den 23 september kl.7.00
  • Perioden består av 7 lektioner där du går samma dag och tid under 7 veckor. Start v.42
  • Kursavgift: 1150 kr betalas vid anmälningstillfället. (Admin.avgift tillkommer med 45 kr)
  • Vid första kurstillfället tar vi en depositionsavgift på 50 kr för entrébandet som återbetalas under förutsättning att bandet lämnas tillbaka vid kursavslut.

Anmälan är bindande. 
Eventuell avbokning ska göras skriftligen till simskola@maserhallen.se . Observera att 200:- av kursavgiften är en anmälningsavgift och återbetalas inte vid ev avbokning. Vid sjukdom/frånvaro återbetalas inte kursavgiften.

Återbad
Återbadsmöjligheter ges endast om vi måste ställa in en grupp pga ”fekalieincident”. Då måste bassängen stängas och chockkloreras för att säkerställa vattenkvaliteten igen.

Trevnadsregler
Rent vatten är viktigt att bibehålla. Blöjbarn ska ha babybadbyxor som sitter tight, i rätt storlek, anpassade för bassängbad. Detta finns att köpa i receptionen (179 kr). Det är viktigt att tvätta sig innan bassängbad.

Barn som går själva rekommenderas halksockor. All vistelse i anläggningen sker på eget ansvar.